Neem contact op

Hoe ziet de realiteit van morgen eruit? Monnik organiseert verrassende sessies over een wereld in transitie. Met denkoefeningen voor inzicht in de innovatiemaatschappij vormt u een begrijpelijke visie op de toekomst. Zo bent u voorbereid op de veranderingen van morgen!

Open inschrijving — 7, 14 en 21 December, 2018

Speculatieve Fictie & Design

Deelnemers uit verschillende disciplines worden aan de hand van een prikkelende set denkoefeningen uitgedaagd tot gefundeerde speculatie. Samen met experts doordenken we de consequenties van toekomstige ontwikkelingen door wetenschappelijke fictie te toetsen aan de werkelijkheid van morgen.

Strategisch Inzicht

Strategisch Inzicht

De masterclass Strategisch Inzicht is het ideale aanscherpmoment voor iedereen die een visie op de toekomst wil ontwikkelen. Het doel van de masterclass is strategisch inzicht geven in relevante langetermijntrends. Op basis hiervan kunnen deelnemers uit verschillende disciplines beter tactische beslissingen nemen.

Klaar voor de toekomst?

Toekomstbestendig Organiseren

Leer, individueel of met je afdeling, hoe je jouw dagelijkse beleid in een toekomstig perspectief kan plaatsen. Samen werken we ons door verschillende scenario’s die duidelijk maken wat de impact van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen kan zijn op jouw organisatie. Voor deze masterclass bundelen we onze krachten met Springtij.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

caret-down caret-up caret-left caret-right

Een meesterlijke Masterclass waarin - tot mijn grote opluchting - toekomst scenario’s worden gegenereerd vanuit een grondig en kritisch historisch besef. Inspirerend en intelligent.

Casper Oudshoorn trainingsacteur

De masterclass voelde als een onvergetelijke tijdreis, waarbij je met veel aangedragen voorbeelden en referenties leert om zinnig over toekomsten na te denken. Een absolute aanrader voor iedereen die verder kijkt en denkt dan vandaag!

Stef Bogaerds stedenbouwkundige
Miles away from academic and dry intellectual theorising. Pragmatic and direct, and so fascinating!
Theatermaker #5/2017 (magazine review)

Meer weten over onze trainingen en wat er mogelijk is? Neem contact op met Monnik.