Neem contact op

Hoe ziet de toekomst er volgens een futuroloog uit? Een lezing, innovatiesessie of voorstelling van Monnik biedt een onvergetelijke blik op de toekomst. Inspireer uw gasten, collega's of werknemers en neem ze mee op reis naar de wereld van morgen!

Welke trends bepalen uw toekomst?

Lezingen

Monnik geeft verrassende lezingen over toekomstige trends en de impact op uw branche of sector. Aan de hand van heldere uitgangspunten (ondersteund door ons eigen World Tree model) vertellen we fraai geïllustreerde verhalen die van begin tot eind boeien.

Vernieuw door vooruit te kijken

Innovatiesessies

U wilt veranderkracht integraal onderdeel maken van de modus operandi van uw organisatie? Monnik organiseert voor u periodieke bijeenkomsten waarin we de actuele technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen die uw toekomst zullen bepalen op een rij zettten. Innoveren door anticiperen.

Inspireer uw publiek

Voorstellingen

Monnik presenteert zelf ontwikkelde scenario’s voor de toekomst, niet alleen als lezing of in een werksessie maar ook in een theatrale setting op het podium. Samen met ervaren theatermakers. Het publiek in de zaal wordt uitgenodigd tot deelname.

Onze huidige voorstelling is getiteld 'Introductiecursus Stadsastronaut' Hierin onderzoeken we hoe je op aarde kan leven als astronaut.

Meer weten over onze presentaties en wat er mogelijk is? Neem contact op met Monnik.