Duur: Van dagdeel tot traject
Groepsgrootte: klein en groot
Prijs: op aanvraag

Monnik organiseert Impact Labs, inspirerende storytelling over de ingrijpende gevolgen van technologische en culturele verandering op uw organisatie of branche.

Wat is een Impact Lab?
Het Impact Lab is ontwikkeld door Christaan en Edwin. Zij leiden u door een prikkelend toekomstscenario, gericht op de thema’s die uw organisatie of branche ingrijpend kunnen veranderen. Op illustratieve wijze beschrijven ze de impact van culturele en technologische ontwikkelingen.

Tijdens een Impact Lab laten Christaan en Edwin zien wat de gevolgen zijn van vernieuwing en verandering op de maatschappij en op uw branche. Vervolgens verkend uw gezamenlijk hoe u en uw organisatie daar op kan (en moet) reageren.

Wat is het doel?
Het Impact Lab geeft een beeld van de vele uitdagingen waar we gezamenlijk voor staan. Deelname informeert,ïconfronteert, biedt inzicht en creëert bewustwording. Door verschillende disciplines te betrekken, ontstaat een breder en geintegreerder blikveld dat helpt grip te krijgen op de chaotische wereld van de toekomst.

Want wat betekent technologische en culturele verandering voor de manier waarop we leven, werken en wonen? Voor cultuur, samenleven, milieu en economie? Dat zijn vragen die aan de orde komen en beantwoord worden. Zo toetst u met een Impact Lab de toekomstbestendigheid van uw organisatie en kan het als basis dienen voor visie vorming en strategie ontwikkeling.

Over Edwin & Christiaan
Edwin en Christiaan zijn verhalenvertellers pur sang. Door toekomstige trends als schaarste en overvloed in een scenario te gieten, wordt het voorstellingsvermogen van deelnemers op de proef gesteld. Zo toetsen ze in een laboratoriumachtige opstelling wat de impact is van technologie en culturele verandering op organisaties, sectoren en het leven van mensen.

Quotes van deelnemers
“Niet de technologie maar juist de implicaties zijn leidend.”
“Het mooie is dat tussen alle robots, algoritmes, en data de mens gewoon centraal blijft staan.”

Impact Lab op maat
Iedere organisatie is uniek. Daarom past Monnik ieder Impact Lab aan op de specifieke omstandigheden van de deelnemende organisatie, bedrijf of instelling.

Ook een Monnik Impact Lab over de vloer? Neem dan nu contact op.

 

De voordelen

De drie voordelen van deelname aan een Impact Lab van Monnik:

— Inzicht in de toekomstbestendigheid van uw organisatie.
— Storytelling die inspireert, tot inzicht leidt en bewustwording.
— Handvaten voor de ontwikkeling van een strategie van de toekomst.

Geschikt voor

Lanceringen
— Verandermanagement
— Trainingen
— Leiderschapsontwikkeling
— Inspiratiesessies
— Strategiesessies

Andere plannen? Alles is bespreekbaar.

Contact

Ook een Monnik Impact Lab over de vloer? Neem dan nu contact op.